Cautare

26564 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 0092121121121212 1" (5.13 secunde)
Anul care tocmai s-a incheiat nu a fost unic doar prin faptul ca a fost anul in care tara noastra a intrat in sanul Uniunii Europene, ci si prin faptul ca a adus o premiera in viata politica romaneasca - referendumul pentru suspendarea sefului statului, urmat de un altul dedicat pronuntarii poporului pentru votul uninominal.
Informatia.ro (AMOS News) a monitorizat cele mai importante evenimente, inregistrate in saptamana trecuta. ... Traian Basescu, la 60 de ani Chiar daca a mai imbatranit cu un an, presedintele Traian Basescu a ramas la fel de incisiv.
Sorin Rosca Stanescu) Adevaratul semnal a fost dat. De catre presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite. Care i-a reprosat lui Traian Basescu faptul ca a schimbat trei premieri in sase luni. ... In plus, suntem contraperformanti la nivel european, plasandu-ne pe ultimul loc in materie de absorbtie a fondurilor europene.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat, ieri, ca Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au adoptat o declaratie, ca reactie la afirmatiile presedintelui Traian Basescu de la sedinta DNA, in care i se solicita public sa iasa si sa isi retraga afirmatiile la adresa Parlamentului.
Biografia actualului presedinte este extrem de controversata si a facut sa curga tone de cerneala dupa revolutie, pentru ca ea ascunde suspect de multe "gauri". ... De-a lungul anilor, au aparut multe alte semne de intrebare legate de trecutul presedintelui si prea putine raspunsuri.
National Arena a fost GRANDIOS! ... Victoria cu FC Copenhaga a dus echipa lui Reghe pe primul loc in grupa E! Cam asta a fost seara nebuna de pe National Arena.
De ce n-au iesit duminica bucurestenii la vot? ... E cam greu, intr-adevar, sa explici entuziasmul electoratului pentru propria-ti formatiune politica, manifestat prin aducerea la urne a nici unei treimi dintre bucuresteni!
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Cu doar citeva zile inaintea semnarii Tratatului de aderare, presedintele Traian Basescu a acordat un interviu unui grup de jurnalisti acreditati la institutiile Uniunii Europene de la Bruxelles, iar unul dintre acestia i-a cerut sa comenteze declaratiile recente ale ministrului francez de Externe, Michel Barnier, care a spus ca Romania nu are reflex european, avind in vedere si declaratiile presedintelui Jacques Chirac din urma cu un an, care a afirmat, referindu-se la criza irakiana, ca Romania ar fi avut ocazia sa taca.
Un eventual esec in progresul legat de dosarele de mare coruptie cu certitudine va aduce Romaniei un raport negativ.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Chiar cu o zi inainte de convocarea Consiliului de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta, mai vechile probleme au revenit in actualitate.
Traian Basescu le-a facut romanilor, zilele trecute, o invitatie la lipsa de modestie. Ne-a chemat sa intram in Uniunea Europeana nu „cu capul plecat“, ci cu o „oarecare aroganta“.
Liberalii deplang nu doar decesul Aliantei PNL-PD, ci mai ales situatia actuala a Romaniei, acest "haos", dupa cum considera consilierul judetean PNL Victor Manea, ca s-a instaurat in tara noastra din cauza presedintelui.
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata 'Inca un ,,cine zice, ala e’’!', pe care o puteti citi in continuare.
Sub titlul "Basescu nu are cum sa castige decat prin frauda", Roxana Iordache a scris un comentariu exceptional, publicat pe blog, pe care il puteti citi in continuare.
Cum s-a transat confruntarea Geoana - Ponta.
Florin Puscas) Adrian Nastase lanseaza un atac dur la adresa lui Traian Basescu si a celor care vor sa il voteze. ... A trecut apoi la socialisti. ... A spus ca-si va da demisia in 5 minute si si-a respectat cuvantul.
google-analytics.com